Preîncălzim cuptorul la 180 de grade C.
Într-un bol, amestecăm uleiul de cocos topit cu zahărul.
Adăugăm semințele de in măcinate, vanilia și laptele, apoi amestecăm bine.
Peste compoziție, adăugăm făina, cacao, praful de copt și sarea, amestecăm până când se formează un aluat moale.
Din aluat, formăm biluțe pe care le tăvălim în zahărul pudră. Cu cât este mai mult zahăr pudră, cu atât vor fi mai frumoase.
Așezăm bilele în tavă, menținând o distanță de minim 3-4 cm între ele.
Punem bilele în cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Când sunt coapte, vor părea moi și necoapte, dar se vor întări când se vor răci complet.
Aceste fursecuri se păstrează bine la temperatura camerei chiar și o săptămână, dacă nu sunt consumate rapid.
Servim fursecurile alături de o cafea sau o ciocolată caldă.
Poftă bună!