Go Back
crinkles

Crinkles- fursecuri crăpate

Aceste fursecuri de ciocolată nu numai că îți încântă simțurile, dar și se topesc în gură, oferind o explozie de arome
Prep Time 15 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 25 minutes
Course Desert

Ingredients
  

  • 160 gr făină albă
  • 150 gr zahăr brut sau de cocos
  • 80 ml lapte vegetal
  • 80 ml ulei de cocos topit
  • 50 gr cacao
  • o lingura semințe de in măcinate
  • esență de vanilie
  • putină sare
  • 100 gr zahăr pudră pentru tăvălit

Instructions
 

  • Preîncălzim cuptorul la 180 de grade C.
  • Într-un bol, amestecăm uleiul de cocos topit cu zahărul.
  • Adăugăm semințele de in măcinate, vanilia și laptele, apoi amestecăm bine.
  • Peste compoziție, adăugăm făina, cacao, praful de copt și sarea, amestecăm până când se formează un aluat moale.
  • Din aluat, formăm biluțe pe care le tăvălim în zahărul pudră. Cu cât este mai mult zahăr pudră, cu atât vor fi mai frumoase.
  • Așezăm bilele în tavă, menținând o distanță de minim 3-4 cm între ele.
  • Punem bilele în cuptor pentru aproximativ 10 minute.
  • Când sunt coapte, vor părea moi și necoapte, dar se vor întări când se vor răci complet.
  • Aceste fursecuri se păstrează bine la temperatura camerei chiar și o săptămână, dacă nu sunt consumate rapid.
  • Servim fursecurile alături de o cafea sau o ciocolată caldă.
  • Poftă bună!
Keyword biscuiti, brownies, ciocolată, crinkles