Povestea mea

            Cred că pasiunea mea pentru bucătărie s-a născut în perioada copilăriei, undeva în bucătăria bunici. Simt și acum, adesea, miresmele ce-o transformau într-un locșor magic… aromă cepei proaspăt culese din grădina noastră, ce-mi umezea ochii, mirosul găinii ce se odihnea în supă clocotindă, după ce-o fugăream ore bune prin curte, parfumul prunelor aduse toamna din livadă, în plăcintele pudrate cu zahăr… Și în mijlocul lor, ea, bunica mea, făcea minuni după minuni, într-un mod atât de natural, fără pic de efort, mereu cu zâmbetul pe buze… Iar entuziasmul și curiozitatea mea de copil față de acestea, s-au transformat mai târziu în pasiune.

Prin urmare ei, eroinei din bucătăria copilăriei mele, îi datorez această aventură, fapt pentru care îi mulțumesc nespus.

          Ideea de blog culinar m-a atras încă dinainte de a îmbrățișa cariera gastronomică; considerăm că este o modalitate fericită de a îmbina cele două pasiuni ale mele, gătitul și fotografia, aceasta din urmă exercitând-o de ceva vreme cu titlu profesional.

           Pasiunea mea pentru bucătărie, susținută și de încurajările celor dragi, a prins un alt contur acum câțiva ani, când m-am decis să urmez cursurile unei școli de bucătari.

Ulterior, preocuparea de a găti și mânca sănătos m-a îndreptat spre un restaurant cu specific vegan, loc în care și astăzi îmi provoc inspirația, îndemânarea și dăruirea spre noi limite.